Nedsat pris! Harry Potter poser Forstør

Harry Potter goodiebags med emblem fra Hogwarts

59113

Ny vare

8 Harry Potter poser med emblem fra Hogwarts

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

7,60 DKK

-50%

15,20 DKK

Yderligere information

8 Harry Potter poser med emblem fra Hogwarts

Harry Potter Festposer - Pakke med 8.
Størrelse: 22 x 18 cm.
Materiale: Plastik.
.

Skal der holdes børnefødselsdag, klassefest eller lignende, så er disse festlige poser i Harry Potter tema perfekte som goodiebags. Kan også bruges som slikposer til fødselsdagsgodterne.

Fødselsdag med Harry Potter som tema - se det er magisk. Inviterer alle vennerne ind til en magisk fest med Harry Potter kopper, tallerkner, servietter og meget mere.

En Harry Potter temafest er børn i alle aldre og både for piger og drenge. Kom udklædt som Harry Potter, Ron, Harmoine eller Dumbledore og lad magien flyde. 

Brug dem som slikposer ved slikbuffeten, hvis du har lavet en flot candy bar til festen eller gaveposer med skæge ting i som gæsterne kan tage med hjem som et sjovt minde om en fantastisk fest. 

Hos os finder du masser af tilbehør og pynt til din næste fest. Om det er den første fødselsdag eller æresgæsten 30 år, 40 år, 50 år, 60 år eller 90 år skal der pyntes op til fest med guirlander, balloner i mange farver og masser af konfetti og flag. Man må ikke glemme lys til cupcakes eller en kage topper til kagen det hører sig alt sammen til en markering af både pigefødselsdage og drengefødselsdage

Hos os finder du paptallerkner, servietter og engangskrus til livets store begivenheder. Vores ønsker er at følge med fra bryllup til babyshower og barnedåb 1ste fødselsdag, børnefødselsdag, konfirmation og studentergildet. Vi har tænkt på Påske, Halloween, Jul og Valentines dag og er klar med kreative løsninger til jubilæum og firmafest.

Udover pynt og service i flere farver og motiver fra mærker som Meri Meri, My Little Day og GingerRay har vi i vores sortiment også pinata, bordpynt, goodiebag, smukke cup cakes sæt til bagning og meget andet.

Vores webshop har åbent døgnet rundt alle årets dage og vi bestræber os altid på at give dig en personlig og nærværende oplevelse. Vi er her for dig og har du ønsker, som vi ikke møder her på siden, så send os en mail: hello@holycannoli.dk vi star altid klar til finde det helt rigtige festtilbehør og pynt til din specielle fest.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også