Nedsat pris! Black Tie servietter fra My Little Day Forstør

Black Tie servietter fra My Little Day

MLD-SETRNO

Ny vare

20 Black Tie servietter

Flere detaljer

5 Varer

12,16 DKK

-60%

30,40 DKK

Yderligere information

20 Servietter med Black Tie fra My Little Day

Perfekte til James Bond tema fest eller Nytårsaften

Passer perfekt sammen med resten af Black Tie sortimentet

Foldet: 16,5x16,5 cm; Åben: 33x33 cm

3 lags papir
Made in France

Hos os finder du masser af tilbehør og pynt til din næste fest. Om det er den første fødselsdag eller æresgæsten 30 år, 40 år, 50 år, 60 år eller 90 år skal der pyntes op til fest med guirlander, balloner i mange farver og masser af konfetti og flag. Man må ikke glemme lys til cupcakes eller en kage topper til kagen det hører sig alt sammen til en markering af både pigefødselsdage og drengefødselsdage

Hos os finder du paptallerkner, servietter og engangskrus til livets store begivenheder. Vores ønsker er at følge med fra bryllup til babyshower og barnedåb 1ste fødselsdag, børnefødselsdag, konfirmation og studentergildet. Vi har tænkt på Påske, Jul og Valentines dag og er klar med kreative løsninger til jubilæum og firmafest.

Udover pynt og service i flere farver og motiver fra mærker som Meri Meri, My Little Day og GingerRay har vi i vores sortiment også pinata, bordpynt, goodiebag, smukke cup cakes sæt til bagning og meget andet.

Vores webshop har åbent døgnet rundt alle årets dage og vi bestræber os altid på at give dig en personlig og nærværende oplevelse. Vi er her for dig og har du ønsker, som vi ikke møder her på siden, så send os en mail: hello@holycannoli.dk vi star altid klar til finde det helt rigtige festtilbehør og pynt til din specielle fest.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også