Handelsbetingelser

Sikker betaling:

Holy Cannoli modtager betaling med via sikker betaling som gennemføres via og her vil betaling foregå via krypterede trafik.

Alle priser er i DKK og Incl. moms.

Ved kortbetaling vil pengene blive trukket når varen afsendes fra Holycannoli.dk

Fragt:

Der kan på nuværende tidspunkt kun vælges pakkepost som bliver sendt via CoolrunnerDAO. Leveringstiden hos DAO er mellem 2 og 4 dage. Prisen for levering er 39 Kr. for ordre under 400 Kr.

Skulle du modtage en pakke der beskadiget bedes du underskrive med forbehold for skader, du kan også bede om at få åbnet pakken for at inspicere at der ikke er noget galt inden underskrift. Tag evt også billeder som kan bruges som dokumentation. Kontakt os derefter hurtigst muligt så vi kan tage det op med fragtfirmaet.

Fortrydelsesret:

Vi yder som alle andre 14 dages fortrydelsesret, for at fortryde købet skal følgende være opfyldt.

Du skal inden der er gået 14 dage gøre Holycannoli opmærksom på at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Dette kan gøres på mail eller via kontaktformularen.

Varen returneres til os senest 14 dage efter du har meddelt os at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Der må derfor maksimalt gå 28 dage fra modtagelsen af varen til den er kommet retur til os.

Det er vigtigt at varen leveres i ubrudt emballage da vi ellers ikke kan gensælge varen.

Bemærk at du ikke gør brug af fortrydelsesretten blot ved at nægte modtagelse eller manglende afhentning.

Vare der sendes retur til os skal sendes til holycannoli, Skebjergvej 21a, 2765 Smørum. Du skal selv afholde omkostningen ved returnering når du gør brug af fortrydelsesretten.

Returneres dele af en ordre og der derved ikke opnås en samlet ordre på over 300 kr. og man derfor ikke opfylder mindste køb på gratis fragt, vil fragtprisen blive modregnet. 

Reklamation:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Holycannoli.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Holycannoli.dk
Skebjergvej 21a
2765 Smørum

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Persondata:

For at købe og få tilsendt varer fra Holycannoli er det nødvendigt at du registrere følgende oplysninger:

Navn
Fødselsdag
Adresse
Telefonnummer
Email-adresse

Disse oplysninger er alene gemt for at kunne sende de bestilte vare. Oplysningerne gemmes i 5 år.

Ingen oplysninger der er indsamlet fra webshoppen blive videregivet eller overdraget til andre end Holycannoli medarbejdere.

Når der betales med kreditkort bliver der ikke gemt data omkring betalingskortet hos Holycannoli, betaling forgår via Epay som er godkendt til at håndtere kortdata.

Som registreret hos Holycannoli har du altid mulighed for at bede om indsigt i de oplysninger der er registreret. Dette gøres ved at kontakte os på telefon, mail eller via kontaktformularen.

Forbehold:

Holycannoli tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, fejltastning/opdateringsfejl og evt farveafvigelser fra leverandørens billeder.

Klagemuligheder:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hello@holycannoli.dk

Copyright

Rettighederne til billeder (Som ikke kan hentes fra leverandørnes sider) og tekster på www.holycannoli.dk tilhører Holycannoli. Det er ikke tilladt at bruge disse uden accept fra Holycannoli.